Ved at byg hus, bygger man sig et startpunkt i den daglige tilværelse

Byg hus og få det lige som du ønsker det (foto benee-huse.dk)

Byg hus og få det lige som du ønsker det (foto benee-huse.dk)

Der er mange forskellige måder at komme videre eller udvikle sig på i livet. Livet er et spil af en masse forskellige muligheder og planer. På den måde er livet altid i en evig dialog, destruktion, konstruktion af sig selv. På den måde er der sjældent meget at holde fast i for mange mennesker i deres tilværelse. Måske er der for mange karrierer, familier og venner.

Boligen som fundament

Men også disse forandrer sig. Alt er tydeligvis under forandring. Derfor har man også brug for en stabil støtte fundamenteret i de helt basale værdier her i livet. Vælger man at byg hus, vælger man også at skabe sig en støtte, som man ved, at man kan regne med. Et hus skal være som det fundament, pisa tårnet aldrig havde. Stabilt og aldrig imploderende. Med et hus får man sig som familie, venner eller par lige præcis det fundament, som kan være med til at føje en helt fundamental behovslig lykke til selve tilværelsen.

Meget mere end blot et hjem

Selvfølgelig er tilværelsen er meget mere end bare at have en bolig. Der er jo rejser, aktiviteter hjemmefra og alle mulige andre ting, som fylder os. Men man skal dog tænke på, at man altid gør noget hjemmefra, fordi at man vender hjem igen. Ville man kunne gøre ligeså meget, hvis man var boligløs? Det er svært at forestille sig. Derfor er aktiviter langt væk altid et udslag for et slags behov, der udspringer af en forestilling om noget andet, end det der er derhjemme. Hvis man tog ud for bare at være hjemme, ville det jo være nyttesløst.

Derfor er det rent faktisk også vigtigt at have et hjem for ikke at være hjemme. Det er ret paradoksalt, men egentlig også sandt.

Det er en god tanke at have skrevet sig bag øret, når man overvejer at byg hus. For det nye hus skal være meget mere end bare et hus. Det skal også være som et anslag for at rejse eller bevæge sig væk.

 

Se mulighederne for at bygge nyt hus: http://www.benee-huse.dk/

 

3 comments
  1. Pingback: Ved at byg hus får man et helt særligt hjem at bo i

  2. Pingback: Har du ventet på det rette tidspunkt at bygge hus?

  3. Pingback: Byg nyt hus der passer perfekt til familien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *