Længehuse – din families kommende hjem

arkitekttegnede huse (foto: ltm.dk)

Det hus der passer til dig og familien (foto: ltm.dk)

Længehuse er et af de mest byggede huse. Huset er velegnet til de fleste grunde, hvorimod et vinkelhus tager mere plads. Huset henvender sig til alle målgrupper. Huset kan også være attraktivt for den store børnefamilie, såfremt grundens størrelse er tilstrækkelig stor.

 

Hjemmet er rammen om din familie

Med den rektangulære, kompakte form udnyttes pladsen optimalt. Måske er det derfor, man har bygget længehuse siden tidernes morgen og over hele kloden. Et længehus er altid nemt at placere på grunden og giver mulighed for at supplere med fx. karnapper, carport, udestue og meget andet uden at gribe voldsomt ind i den eksisterende konstruktion. Konstruktionsprincipperne i et længehus er meget simple, og det giver lavere materialeomkostninger, kortere byggetid og mindre vedligehold. I de seneste år er nye materialer og løsninger nemlig kommet til og det har givet helt nye muligheder for at bygge både individuelt og energirigtigt på samme tid. Vel at mærke til priser hvor helt almindelige familier kan være med.

 

Et godt familiehus

De stilrene og moderne længehuse, giver mulighed for mange forskellige tagløsninger. I kan f.eks. vælge et tag med traditionelt udhæng – eller med muret gesims uden udhæng, som giver huset et moderne touch. Her er tale om et enkelt og praktisk hus med en funktionel indretning. Med længehuset har vi muligheder for at skabe gode store fællesrum eller andre gode planmæssige løsninger, der lever op til den moderne families krav til en tidsvarende, rummelig og dynamisk bolig. Huset har en gedigen rektangulær grundplan, fungerer godt som et familiehus. Det har gjort hustypen til en sand klassiker, som børnefamilier har foretrukket i mange generationer. Længehuset repræsenterer en solid byggestil og en overskuelig grundplansdisponering, som giver bygherren mulighed for at lege med de planmæssige løsninger. Der er rigtig mange gode indretningsmuligheder – . uanset om du drømmer om walk-in closet, et stort samtalekøkken eller

en børneafdeling med plads til familieforøgelse senere hen –kun fantasien sætter grænser!

 

 

Læs mere om længehuse her!

 

Find mere information:

Lad et rigtig smukt laminatgulv pryde dit hjem

Altaner til billige priser

One comment
  1. Pingback: Få en unik stål altan i kvalitet og indfri din drøm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *