Gode råd til at fjerne alger på din glas altan

Glas altan (foto: minaltan.dk)

Glas altan (foto: minaltan.dk)

En glas altan er en fremragende tilføjelse til ethvert hus eller lejlighed, da denne type altan giver masser af lys ind i din stue eller soveværelse. Derfor kan man også se flere og flere hjem med glas altan rundt omkring i landet. Det er ikke vanskeligt at holde en glas altan pæn og ren, men af og til vil der komme algevækst på den. For at undgå alger og fjerne dem, der nu engang kommer alligevel, kan du følge rådene i denne artikel.

 

Rengør din glas altan to gange om året

 

For at være sikker på at holde algerne væk fra din glas altan, er det vigtigt at gøre rent to gange om året. Fjerner man alger i efteråret og i foråret, når frosten er væk, er man godt på vej til at sikre sig, at ens glas altan ikke bliver overbegroet af de grønne vækster, der kan sløre glasset og give et grønligt skær på hele ens tilværelse. For at fjerne algevækst fra din glas altan, skal du finde et godt algemiddel og blande det op som beskrevet. Når man har skrubbet glas og gulv på sin glas altan grundigt med en blød børste, skal man sprøjte algemidlet ud over alle overflader og lade det sidde og virke.

 

En altan er et ekstra rum

Når alle algevækster er slået ihjel, kan man så skylle efter med vand og igen bruge en blød børste til at skylle resterne væk fra sin glas altan. Man kan eventuelt også bruge en højttryksrenser til sin glas altan, men i nogle tilfælde kan den gøre betingelserne for urenheder endnu bedre, og så har man et endnu større problem næste år. Bekæmpelse af alger på en glas altan er en lang proces, som skal udføres et par gange om året for at være effektiv, men gør man det, kan man også være sikker på at nyde sin glas altan hele året rundt.

 

Få flere råd til alt omkring en glas altan på denne side

 

Kig videre her:

Et byggefirma hjælper gerne med at skabe et moderne hjem

Funkis er hjem fyldt op med tillid og funktionalitet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *