Franske altaner bringer lejligheder ud i virkeligheden

Fransk altan (foto: minaltan.dk)

Fransk altan (foto: minaltan.dk)

I flere af livets henseender kan det være selv de mindste forandringer der ender med at gøre den største forskel. Nok kan det være en fransk altan ikke syner af meget. Men som byboer kan lige netop den ene franske altan være forskellen, mellem at føle sig gevaldigt spærret inde i storbyen, og at være i kontakt med de grønne arealer en moderne storby byder på.

Få dit eget uderum

Der er utallige anvendelsesmuligheder for franske altaner. Først og fremmest bidrager den franske altan ganske enkelt mere et stort vinduesparti til enhver lejlighed. Ligeledes kan den give en følelse af at kunne komme i kontakt med omverdenen, når man åbner den på vid gab og kommer i kontakt med byen udenfor.

Forestil dig for eksempel at bo i en tætpakket karré i centrum af København. En sensommeraften har du dine børn rendende rundt i gården, hvor de fordriver tiden med alskens barnlig pludren. Alt det kan du storsmilende følge med i, når du står lænet ud over din nyinstallerede franske altan. Den slags små glæder kan være med til at pifte selv den mest trivielle hverdag lidt op. H

Franske altaner kan mere end du tror

Man skulle tro den franske altan havde begrænsede anvendelsesmuligheder. Tro om igen. Du forestiller dig nok let at stå lænet ud over gelænderet når det rumsterer ude på din gade, og din nysgerrighed atter er ved at sprænges over hvad dit nabolag har budt dig.

Men der findes også mere kreative anvendelsesmuligheder. Med en sydvendt fransk altan, kan du uden videre åbne din franske altan på vid gab, og dermed få en plads i solen, hvor du kan ligge og stege i din lejlighed på tredje sal. Helt uforstyrret af omverdenen. Det vil med andre ord sige, at en fransk altan kan give dig frihed til at indrette din egen solseng i centrum af byen. En fornøjelse de fleste kan forestille sig.

Er du blevet lun på udvalget af franske altaner, så klik ind på www.minaltan.dk

 

For mere inspiration, se her:

Du kan få meget mere lys i hjemmet ved at investere i en fransk altan

En ny altan skaber en helt særlig kultur i hjemmet

One comment
  1. Pingback: Altaner i København skaber et udeliv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *